Danial Haziq & Family

By: Danial Haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Feb-2010 14:54 Email | Share | | Bookmark
Labalud spinner (snakehead spinner)

 
 
 
alhamdulillah...memang mujarab spinner ni.handmade lagi.sifu haruan yg buat....


Thursday, 30-Oct-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
Syawal 1429H

Haziq & Batrisyia
Mama & Batrisyia
Tok & Wan with Haziq & Batrisyia
View all 19 photos...
Hari ni 1 Zulkaedah 1429H. Dah habis Syawal.Hanya pada hari ni diriku terasa sangat rajin upload gambar2 yg telah sedia dlm folder my pictures sekian lama,

Jadinya, mari lah kita tengok gambar-gambar ni ye


Thursday, 30-Oct-2008 03:28 Email | Share | | Bookmark
Graduan Kecil Sports Day

Hero kecil ku dah ready
Reramai
Marching b4 sports start
View all 9 photos...
Backdated entry.
Event date: 27th April 2008

Sorry sayang, sekarang baru mama upload dlm fotopages ni.


Thursday, 30-Oct-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
Entry utk warm up sebab dah lama tak update :P

One of gambar terkini budak dua beradik :D
lagi budak nakal dua org :))
:)
View all 6 photos...
Salam,
Best tak tajuk kat atas tuh?hehehe.... ye,ye saya mmg tahu saya sangat jarang meng'update' fotopages ini.Oleh sebab itu, saya telah meng'create' entry khas ini utk memanaskan kembali fotopages ku yg sunyi ini,

Entry ini adalah entry caca marba yg saya masukkan semua jenis gambar yg saya rasa nak letak kat sini.

Jadi, mari kita tengok


Thursday, 11-Sep-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
Maya's Engagement

The hantaran
Tgh bersiap
Rin & Aminin
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net